Kifogytál az inspirációból?
Útmutatásra lenne szükséged?
Fejleszteni szeretnéd a képességeidet?
Íme kilenc gondolat, amely a segítségedre lehet:

„Hatalmas birodalmat szeretnél? Uralkodj magadon!”
Publilius Syrus

„A rossz cégeket tönkreteszi a válság. A jó cégek túlélik. A kiváló cégek jobban teljesítenek általa.”
Andrew Grove

„Nem azért adok magas fizetéseket mert sok pénzem van. Azért van sok pénzem, mert magas fizetéseket adok.”
Robert Bosch

„Az erőszakoskodás, a veszekedés és a vezető szerepért folytatott versengés még a kevéssé kockázatos helyzetekben is a legkiválóbb módszer a morál rombolására és az eredményesség csökkentésére.”
Chris Hadfield

„Az emberek különböző információk birtokában vannak, de azt hiszik, hogy az egyet nem értésük a másik hibás ítéletének, rossz modorának vagy értékeinek köszönhető. Valójában a legtöbb ember osztaná a nézeteidet, ha ugyanazon információk állnának a rendelkezésére mint neked.”
Scott Adams

„Mindig vannak az életben olyan emberek, akik szívesen ártanának neked. Szeretnének megfélemlíteni. Kellemetlen helyzetbe hozni. Nyomást gyakorolni, hogy döntést hozz, még mielőtt ismernéd az összes tényt. Elérni, hogy ne a saját fejed után menj, hanem úgy gondolkodj és cselekedj, ahogy ők akarják. Szóval, a kérdés az, hogy hagyod-e ezt.”
Ryan Holiday

„20 évbe telik felépíteni a jó hírnevet, és mindössze 5 percbe, hogy leromboljuk. Ha belegondolsz ebbe, akkor máshogy fogsz hozzáállni a dolgokhoz.”
Warren Buffett

„Mindenki egy zseni. De ha az alapján ítélsz meg egy halat, hogy miért nem tud fára mászni, akkor az a hal az egész életét hülyeként fogja leélni.”
Albert Einstein

„Az az üzlet, ami csak pénzt termel, az rossz üzlet.”
Henry Ford

Nos, te melyik gondolatot fogod magadnak felírni és holnaptól követni?

Kezdd el a 20 részes ingyenes vezetői minitréninget most, és válj eredményesebb vezetővé

Hogyan építs csapatot? Hogyan kommunikálj? Hogyan prezentálj? Mire építsd a vállalkozásod? 20 leckés gyorstalpaló Bárdos Andrással és Bruck Gáborral.